Cultuurmarkt Kontich

Op 24 en 25 september staan we op de Cultuurmarkt van Kontich. Kaarten zijn vanaf dan ook daar te verkrijgen.

Kom zeker eens langs en draai aan ons rad… Misschien wint u wel een gratis ticket voor een van onze voorstellingen!

Nieuwe maatregelen

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen tegen het coronavirus, vragen we aandacht voor volgende afspraken:

Samenhangend met de bredere mondmaskerplicht: zeg niet langer “Covid Safe Ticket” (CST of coronapas), maar “CST Plus”. Het Overlegcomité heeft beslist dat op plaatsen waar je je CST moet tonen (zoals op evenementen of in de horeca), je voortaan ook een mondmasker moet opzetten. (bron: VRTnws)

Onze nieuwe regisseur aan het woord…

In 2020 konden we omwille van de huidige maatregelen geen productie op poten zetten en ook 2021 wordt spannend, maar we duimen en hopen dat het zal lukken.

En dus willen we jullie alvast warm maken, want als het mag, spelen we in november een nieuw stuk: “Ontkoppeld”, geregisseerd door een van onze spelers: Luc De Smedt.

Welke herinneringen hij alvast aan zijn carrière bij Black-Out heeft, vindt u onder zijn naam:

Luc De Smedt

 

Géén productie in 2020

Beste toeschouwers,

Omwille van de huidige omstandigheden en de onzekerheden over de toekomst omwille van het coronavirus, hebben we besloten om dit jaar, 2020, géén productie op poten te zetten.

We willen het risico niet lopen alle voorbereidingen te treffen zonder zekerheid van te mogen spelen. We weten niet wat het najaar brengt…

Wij durven te rekenen op jullie begrip, maar hopen vooral jullie volgend jaar zeker te mogen verwelkomen tijdens één van onze voorstellingen!

Hartelijke groeten

Tejatergroep Black-Out

Zomerstop

We wensen iedereen een fijne zomervakantie en hopen jullie allemaal in september weer te zien op de Vrijetijdsmarkt in Kontich.

Deze gaat door op zaterdag 28 september 2019. Kom zeker langs! Bij ons hebt u met een leuk spel de kans om een vrijkaart te winnen voor onze voorstellingen in november.